Мегаборд на входа на Слънчев Бряг от Влас на светофара Преглед отблизо

Мегаборд на входа на Слънчев Бряг от Влас на светофара

SL 4.2

Рекламно съоръжение в експлоатация

Мегаборд под наем на централния булевард в посока центъра на комплекса, вход от Влас.GPS координати: 42.707810, 27.722190

Страна 1 
позиция: 4.2
к.к. Слънчев Бряг централен булевард
СТРАНА 1
посока:
св.Влас
СТРАНА 2
посока:
център Сл. Бряг
СТРАНА 3
посока:
център, св. Влас
* страна 1 е страната по посока на движението страна 2 е страната в отсрещното платно на посоката на движение, страна 3 е страната в другата посока на светофара.

Повече детайли

Техническо описание

Съоръжение за външна реклама : Мегаборд тристранен 5х3 м
Билборд реклама на позиция : Градска позиция

Описание на локацията и Street view

Билборд реклама Слънчев Бряг

Съоръжение за билборд реклама тристранен с размери на страната 5х3 м рекламна площ 15 кв. метра в курортен комплекс Слънчев Бряг - градска позиция на входа от към св. Влас на светофара срещу за х-л Марвел и супермаркета в посока центъра на курортен комплекс Слънчев Бряг. Съоръжението е част от собствена рекламна мрежа с билбордове под наем на Force Outdoor Media по направление Слънчев Бряг - градски позиции. Force Outdoor Media разполага със собствени билборди по възловите кръстовища на комплекса, централната алея, алеите към плажа, районите с голяма концентрация на туристи и входовете и изходите на Слънчев Бряг към свети Влас, Варна, Равда и Бургас.

 * някои съоръжения е възможно да не могат да бъдат визуализирани чрез google street view поради разлика в периодите на заснемане на района и поставянето на съоръженията.