За Нас

Услуги

Force-Outdoor Media е специализирана фирма в реализирането на Рекламни кампании чрез
собствена мрежа от Билбордове в цялата страна.

Чрез нашата мрежа от собствени Билбордове по Републиканската пътна мрежа ние се стремим да предложим на нашите клиенти пълно покритие по основните пътни артерии в страната. 

 

Билборд рекламни съоръжения


Билборд "Пиза" - 4х3 м

Билборд "ПИЗА" е рекламно съоръжение с размери 4х3 м. Това е най-разпространения вид съоръжение за външна реклама в България, тъй като позволява по-евтино обслужване и смяна на рекламните визии в сравнение с по-големите съоръжения. Билборд "ПИЗА" намира универсално приложение както в градски, така и в извънградски условия. 
billboard PIZA 4x3 m
снимка Билборд "Пиза"
Автомагистрала "Тракия"

 

Билборд "Мегаборд" - 8х4 м

Билборд "МЕГАБОРД - 8х4 м" е рекламно рекламно съоръжение със значително по-големи размери в сравнение с Билборд "ПИЗА". Мегабордовете са изключително подходящо средство за външна реклама по магистралите и натоварените главни пътища. 
megaboard 8x4 m
снимка Билборд "Мегаборд - 8х4 м"
Автомагистрала "Хемус"

 

Билборд "Мегаборд" - 12х4 м

Билборд "МЕГАБОРД - 12х4 м" е най-големият стандартен размер на Билборд съоръжение. Внушителните размери на визията позволяват лесно достигане на рекламното послание, дори и в скоростни участъци по магистралите и натоварените главни пътища.
megaboard 12x4 m
снимка Билборд "Мегаборд - 12х4 м"
Между Обзор и Варна, разклон за Дюлински проход

Периоди на наемане

Рекламата чрез билбордове се извършва чрез отдаване под наем на съоръженията на рекламни периоди по 14 дни. Календарната година е разделена на 26 рекламни периода по 14 дни, като за улеснение на клиентите периодите винаги започват в понеделник и завършват в неделя. Force Outdoor Media разполага с опитни монтажни групи и екипи за мониторинг, които оперират на територията на цялата страна. 

Минимален период на наемане
Билборд "ПИЗА" - 4х3 м

Минималният период за отдаване под наем на Билборд ПИЗА-4х3 м е един период (14 дни) без значение дали локациите на билбордовете са в градски условия или по Републиканската Пътна Мрежа (РПМ). 

Минимален период на наемане
Билборд "МЕГАБОРД" - 8х4 м

С оглед на оптимизацията на разходите на нашите клиенти  по отпечатването и монтажа на визиите минималният период за отдаване под наем на Билборд МЕГАБОРД-8х4 м е 6 периода (84 дни).

Минимален период на наемане
Билборд "МЕГАБОРД" - 12х4 м

С оглед на оптимизацията на разходите на нашите клиенти  по отпечатването и монтажа на визиите минималният период за отдаване под наем на Билборд МЕГАБОРД-12х4 м е 8 периода (112 дни).