Описание и схеми за печат: Билборд ПИЗА (4 х 3 м) | Мегаборд 8 х 4 м | Мегаборд 12 х 4 м |


Билборд ПИЗА (4 х 3 м) " е рекламно съоръжение с размери 4х3 м. Това е най-разпространения вид съоръжение за външна реклама в България, тъй като позволява по-евтино обслужване и смяна на рекламните визии в сравнение с по-големите съоръжения. Билборд "ПИЗА" намира универсално приложение както в градски, така и в извънградски условия. ПИЗИТЕ могат да бъдат с плосък или кръгъл крак, като за градски условия могат да бъдат и с капаци за по-добър изглед.
Мегабордовете
са съоръжения със значително по-големи размери на рекламната площ спрямо стандартните билбордове тип ПИЗА. Основните размери мегабордове, които поддържа FORCE OUTDOOR MEDIA са 8 х 4 м и 12х 4 м. Сериозният мащаб на тези рекламни съоръжения, съчетан с отлична видимост, осигурява на клиентите по-добра възможност за представянето им.

Force Outdoor Media разполага със собствена мрежа мегабордове по автомагистралите Тракия и Хемус, както и по основните транспортни коридори на страната и натоварените пътища първи и втори клас.

С оглед на оптимизацията на разходите по монтажа на винилните платна, мегабордовете се отдават под наем с минимален брой периоди в зависимост от локацията на съответното съоръжения.

* преди да пристъпите към печат, моля информирайте се какъв е точно типа на наетото от вас съоръжение.